Informatie


Altijd al in het middelpunt van de camera willen staan? Boek dan nu een fotosessie bij Fotostudio Ede!

Kleding tips bij een fotosessie:

Een vraag die fotografen voor een fotosessie vaak krijgen is:

"Kan ik nog ergens aan denken bij de kleding voor een fotosessie, heb je nog advies? Moeten we allemaal hetzelfde aan?"

Wat de meeste fotografen dan zeggen is iets in de trant van: "Doe iets aan waar je je lekker in voelt!". Dat is namelijk toch het belangrijkste. Een fotosessie is voor veel mensen iets dat ze voor de eerste keer doen, dus misschien een beetje spannend (hoeft niet!!), dus je wilt je dan in ieder geval geen zorgen maken over je kleding. Je favoriete kledingstuk is helemaal prima!

Dat gezegd hebbende kun je met je kledingkeuze het eindresultaat, de foto's, best beïnvloeden. Dus hierbij toch een aantal fijne tips! Ze zijn geheel vrijblijvend en naar eigen smaak op te volgen!

1. Zorg voor rust in de kleding. Drukke prints leiden de aandacht weg van het gezicht. Vermijd in die zin ook grove structuren, blokken, strepen en dergelijke.

2. Kleding afstemmen op elkaar kan ook. Dit beïnvloedt de foto zeker! Of je dat wilt hangt helemaal af van je persoonlijke smaak.

3. Wil je de foto's zowel zakelijk als privé gebruiken? Zorg dan ook voor een kledingstuk met een wat zakelijkere uitstraling. Als je bijvoorbeeld een jasje en een trui meeneemt kun je snel wisselen en krijg je totaal verschillende foto's. Stem met de fotograaf af dat je ook wat close-ups wilt van je gezicht. Die zijn vaak multi-inzetbaar omdat je de kleding niet ziet.

4. Zoek een kleur bovenkleding uit die past bij je ogen. Hierdoor krijgen je ogen vaak een 'boost' en valt de kleur van je ogen nóg meer op. Dit zie je ook terug op de foto.


Prijzen fotosessie:

voor 1 persoon € 49,50
tot 5 personen € 69,50
tot 10 personen € 79,50
tot 25 personen € 89,50
   
extra sessie per persoon € 15,00
extra sessie per groep € 25,00
   
profielfoto t.b.v. Social Media (inclusief digitaal bestand in JPEG) € 49,50
   
nabestellingen verkrijgbaar vanaf € 6,00


* Voor groep sessies geldt 1/2 uur fotografie, inclusief digitale proef met watermerk Fotostudio Ede, zonder foto's.

Nu bij ons verkrijgbaar: Professional Photoshoot Cadeaubon!